Yine de lezzetli bir ızgara ahtapot yapmak zor iştir diyor, orada yediğimiz ahtapotun hatrına Çatana lezzetlerinden bahsetmeyi kendime borç biliyorum:)
Başlangıç olarak aldığımız kaya koruğu ve deniz börülcesi gayet diri, lakerda da çok iyi...
Ara sıcak olarak gelen ahtapot ızgara lokum gibi, sadece zeytinyağı dökülmüş, abuk subuk bir sosa bulanıp harcanmamış ve ızgara kokusu hissediliyor. Ancak spesiyalleri olduğunu belirttikleri içerisine karides sarılmış levrek oldukça lezzetsiz:(
Ana yemek olarak gelen levrek şiş bir Savoy Balık levrek şiş'i kadar lokum olmasa da fena da değil. İçi kurutulmadan çıtır çıtır kızartılmış barbun tava damağımızı şenlendiriyor...
Finalde gelen Trileçe görsel olarak çok etkileyici olsa da kapış kapış giden dondurmalı sufle oluyor...
Çocuklu aile dostu mekanın içinde TV ve aktivite masası olan ufak da olsa bir oyun alanı da mevcut...
Kış aylarında ya da gürültü sensitif olmayanlar için yaz aylarında da tercih edilebilecek saygılı servisi olan düzgün bir balıkçı Çatana...